September 02, 2013

September

Ya Allah cepatnya masa ....dah nak ke penghujung 2013. Wuhuuu....masih macam ni single lagi, bila boleh kawen ni? hihi

September adalah bulan terakhir i kerja dekat sini, company yang i dah kerja since 2008. Almost 5 years. 2 and half at Malacca and 2 and half here in Penang. Dah selesa sangat. Company ni flexible gila. Memang bestlah kerja sini. Tak pernah nak kena marah. Memang ikut hati tak nak berenti. Nak kerja sini sampai bila-bila. Tapi..tapi....nak cari pengalaman baru. Memang takut gila nak p tempat baru. Memang setiap saat takut gila. Memang tak nak. Kat sana ok ke? Akan selalu kena marah ke? macam - macam lah. Tapi i tanya diri i sendiri benda paling buruk pun i berenti kerja sebab tak tahan kan. Boleh cari kerja baru kan.... Takut...

BTW, Wish me luck!


Kebaikan Brewer Yeast Untuk Kucing

Kite ada dua ekor kucing kat rumah. Oyen dan Baby.  Tengah berfikir nak bagi budak berdua tu brewer yeast sebab ada terbaca baik untuk kuli...