June 25, 2013

Putih

The haze baru sampai Penang yesterday..Uh uh okaylah dan i memang dah mula sakit tekak batuk etc...Semalam actually i kat Perlis pun, site valuation... Balik Penang tengok Seberang dah teruk dan Penang Island not that bad...Tapi i dah batuk2, lemah antibodi apa nak buat...Padal memang minimum sangat kot terdedah to haze sebab memangjang dalam aircond je kan....

Actually i tengah cari affordable apartment to buy. Small, clean, nice not to far from town. And affordable...But but but...in Penang.....sighttt....ada 500ribu boleh la nak beli rumah yang so-so...I takde....

Well tak nak rush...tak nak menyesal nanti, since i ada buat freelance sekarang. Alhamdulillah :)

Nak berangan dululah ......

BTW, sekarang pun i renting alone.......


Yes, i looking for apartment for single living...Nanti dah kawen where to stay or whatever,its in the future. Better think about current situation...Ehehehe....


Small, clean and simple





Walaupun tak banyak kasut


3 comments:

  1. Sonok nya nak beli umah sendiri.

    ReplyDelete
  2. salam pagi , singgah kejap nk minum kopihehe
    suka dgn koleksi kasut awak..x byk??

    ReplyDelete
  3. aih tenangnye..rumah putih2 ni..

    ReplyDelete

Kebaikan Brewer Yeast Untuk Kucing

Kite ada dua ekor kucing kat rumah. Oyen dan Baby.  Tengah berfikir nak bagi budak berdua tu brewer yeast sebab ada terbaca baik untuk kuli...