June 13, 2013

Deco idaman (ewah)

Dekat living room, ada sofa warna putih dan cermin gedabak besar kat belakang sofa...










Simple kitchen top macam ni..putih mulus (fefeling rajin sangat nak mengemas) dan colourful carpet macam ni...ewahh...sure pagi petang siang malam i rajin masak...ekeke...





For working area..aka tempat main laptop ,,, surf tenet etc....nak buat gambar bentuk macam...dah lama idam...tapi dok pilih pilih gambar nak cuci pun tak siap siap lagi..cik as...cik as..





Ini namanya tak sedar diri..nak semua benda putih mulus.tanpa sedar diri clumsy gila.....ahhh lantak....meja makan idaman...well since i living alone..its enough for me,



Idamkan kepala katil lembut macam ni sebab i selalu terhantuk kat dinding masa tidur ganas okay dokay




Dan hakikatnya, jari sendiri terluka kerana terkena kuku sendiri....tahap clumsy yang tak terhingga...pun idamkan rumah all in white....kehkeh









3 comments:

  1. Ya Allah, rse nak pengsan tengok halaman rumah cantik2... ena pun teringin nak memiliki...

    ReplyDelete
  2. Salam... tenang hati tgk umah putih je. Tapi awk idamkan umah utk dok sorang2 ke? Takkan takde idaman rumah bila berumahtangga nanti kan.

    ReplyDelete

Kebaikan Brewer Yeast Untuk Kucing

Kite ada dua ekor kucing kat rumah. Oyen dan Baby.  Tengah berfikir nak bagi budak berdua tu brewer yeast sebab ada terbaca baik untuk kuli...