May 31, 2013

Today

Semalam balik kerja peti ais patah. Cermin yang peti ais tu..Penat kena bersihkan sisa2 makanan yang jatuh...Mangkuk pecah...

Pagi tadi kena saman dengan polis kes tak pakai tali pinggang.

Tadi lunch, tertumpah nescafe kat atas contract drawing yang Engineer (perlis) dah cop sign. Damn it. Kalau engineer dari Penang surely its simpler. Ahhhh

Die die die die


On top of all i am totally broke this month. Totally!

Now i feel so weak......



5 comments:

  1. it's just another day~ don't give up!! u can do it!! :)

    ReplyDelete
  2. tarik nafas dlm2 dan lompat bintang.. :)
    jgn sesedih k..

    ReplyDelete
  3. oh.... so mcm mn dgn drawing tu???

    ReplyDelete

Kebaikan Brewer Yeast Untuk Kucing

Kite ada dua ekor kucing kat rumah. Oyen dan Baby.  Tengah berfikir nak bagi budak berdua tu brewer yeast sebab ada terbaca baik untuk kuli...