March 04, 2013

Langkawi Island Hopping, Pulau Tasik Dayang Bunting

Kiri dan kanan kiter is twin, yang baju kotak kotak abang. Okaylah diorang semua budak yang baik dan mendengar cakap senang mak su nak bawa jalan-jalan.

Btw we on the deck dekat tasik dayang bunting itself lah. Kakak i cakap kat sini, tasik ni akan makan orang sorang. Huhuh scary.


 Rendam kaki


 Daki dulu sebelum jumpa TASIK












The Tasik 





Ini laut















 In case u wondering, ammar doing gangnam style






 TQ 







 

2 comments:

  1. huwaaaaa...cantiknye air kat situ..jernihhh..kite patut gie Langkawi bln 1 lps tp xjd..sedih..kalau x leh gie situ..

    ReplyDelete
  2. Gambar The Tasik tu paling santekkk...

    ReplyDelete

Kebaikan Brewer Yeast Untuk Kucing

Kite ada dua ekor kucing kat rumah. Oyen dan Baby.  Tengah berfikir nak bagi budak berdua tu brewer yeast sebab ada terbaca baik untuk kuli...