March 06, 2013

Ikan fresh

Okay beli ikan pun nak update blog hokey...hihi...
Ini beli kat direct fisherman kat Tanjung Bungah. Fresh dan murah banyak dari beli kat pasar.
Jadi memang berebut gila gila okay.
Ini kira hebat ah...
Bf teman. He spoil  me so much eh? Teman beli ikan and grocerry for me to cook for upcoming week.
Last Friday nih.







3 comments:

  1. sepjg kawen first time gie pasar ngan husband beli ikan segala..sbb menumpang umah mak mertua kan..xsabar nak tunggu umah siap!!!!...boleh gie dating2 kat pasar pagi2..ahahaha

    ReplyDelete
  2. hehehe xpe.boleh je update.blog kite kan.hehe

    ReplyDelete
  3. Nampak fresh betul ikan2 tu. Lagi spoil kalo dia tolong siangkan sekali ikan tu. Saya ni dah lama tak siang ikan. Biasa beli, husband yg akan tolong siangkan.

    ReplyDelete

Kebaikan Brewer Yeast Untuk Kucing

Kite ada dua ekor kucing kat rumah. Oyen dan Baby.  Tengah berfikir nak bagi budak berdua tu brewer yeast sebab ada terbaca baik untuk kuli...