December 05, 2012

The Weekender : Durian Fever


 Last week memang asyik terliur tengok gambar durian. Facebook blog and all. Jadi balikje kerja hari Jumaat terus borong 6 biji. All for myself. Lala. Memang tunggu weekend sebab i tak boleh makan durian, nanti pening. Weekend pening xpe, boleh terus ZZZZzzzZzZz jer. And at the same time teringin pulut dan ikan masin.

So, my weekend food. YUM (1) Hari Sabtu, (2) Hari Ahad





6 comments:

  1. pasal durian la aiii demam panas skang nie..overdose..uwaaaaa..

    ReplyDelete
  2. kat umah skrg ni byk durian..adoy pening hari2 bau durian//heee

    ReplyDelete
  3. ena baru tadi my mom buat pulut dengan pengat durian.. perghhh sedapnyaaaa .. huhuhu

    ReplyDelete
  4. Syok nya boleh makan durian. Huhu. Kalo ikutkan hati ni, nak makan durian byk2. Tapi tak berani nak makan.

    ReplyDelete
  5. durian....baru lps mkn jgk...tang pulut nga ikan kering tu...wowwww

    ReplyDelete

Kebaikan Brewer Yeast Untuk Kucing

Kite ada dua ekor kucing kat rumah. Oyen dan Baby.  Tengah berfikir nak bagi budak berdua tu brewer yeast sebab ada terbaca baik untuk kuli...