June 20, 2012

Hijau Bumi Tuhan


 Pemandangan dari belakang rumah dekat kampung kami.

NOTE TO MYSELF

Don’t walk away from negative people. RUN!

14 comments:

  1. bestnyer.... ni kalau org production tahu...mahunya cop buat drama....hehehe

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. dan nyaman sangat waktu pagilah. tengah hari panas tak ingat

      Delete
  3. cantik..tp kalo gmbr tu di edit utk kasi hijau tuh lebih light misti lg cntik kan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yekan. baru perasan. masa ni redup...tu dia gelap. tak ingat plak nak edit bg hijau sikit. thanks

      Delete
  4. mcm kt utara ja..betul tak dear..hehe..ayu asal perlis:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yer ayu dekat perlis...rumah saya sempadan kedah-perlis :)

      Delete
  5. Wah hijaunya. Seumur hdup saya blum pernah tgok sawah padi depan mata. Huhu. Nanti la ada rezeki sy akan jenguk2 negeri jelapang padi ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. you should. kuala selangor pun ada kan? kalau tak salah. tapi penah tengokj sawah padi paling cantik kat perak.

      Delete
  6. salam kenal..


    MASYALLAHHH.. so lush green.

    ReplyDelete
  7. Cantiknya view blkg rumah..tenang je

    ReplyDelete
  8. wahh..ni ke padi perlis..rumah saya pun dekat dengan sawah jugak..tapi sawah dekat sekinchan, selangor je la..^__^

    ReplyDelete

Kebaikan Brewer Yeast Untuk Kucing

Kite ada dua ekor kucing kat rumah. Oyen dan Baby.  Tengah berfikir nak bagi budak berdua tu brewer yeast sebab ada terbaca baik untuk kuli...