August 16, 2010

1 Year at SPMY Site Office ..sorry 1 Year plus +



me & dilla @ engineering office dibulan puasa gara2x si tools hook up yang gila



my meja @ hkh office....mengucap siap2x sgt berselerak



outstanding in the eye...contract



take a break. have a yogurt. yummy..yummy



slirpppppp



Meja kat bilik baru


the view from door of a new room/smelly to



how i am will feel after 5.00pm



art kataku



other than rfp & contract i also hv to do this stupid thing. uploading rfp on spmy server. and normally doing at home; sometimes until 4.00 am



Contract Document & Contract Drawings



My meja kat melaka ....semakan my hobby



merenyut contract document in the making



art..kataku



senja kat site, view dari pintu site office/temfacil/temporary site facilities



From ime



Urmm ok begitulah


my lap top and mouse (mouse ni dah rosak)



cakap telipon dgn penuh ...art..



procurement team with dr mui..project manager..opss senior project manager



1 million save manhour view. sgt ramai org



Kalau tak silap this pic was taken masa ida last day with us , procurement



ni bulan puasa tahun lepas, but i have to stay back for Piping Packages; for tender la aka rfp



Me & Dave si perot besar...from spmy dr philiphines masa awal2x kt melaka time ni


me @ azura (kakak besar aka my senior)at our early stage kat melaka terchenta ini

August 13, 2010

My First Post
























After long time create blog....
hehe......
my first post...
see u then.....






Kebaikan Brewer Yeast Untuk Kucing

Kite ada dua ekor kucing kat rumah. Oyen dan Baby.  Tengah berfikir nak bagi budak berdua tu brewer yeast sebab ada terbaca baik untuk kuli...